Sz.I. Kft.

Szikvíz és ásványvíz készítés felsőfokon

Szabó István az Sz.I. Kft ügyvezetője és a MOSZI Országos Szikvízkészítő Ipartestület Elnöke.

A vállalkozásunkat kisiparosként 1986 – ban alapítottuk egy hagyományos SZIKVÍZ géppel. Cégünk sok változáson ment keresztül, 1995-től egyéni vállalkozásként és az adott kor piaci igényeihez alkalmazkodva működött. Majd sok tapasztalattal, és tudással megalakítottuk 2001-ben a Sz.I. Kft-t. Egy európai normával is színvonalas, 200 m2-es üzemben, modern gépparkkal egészségügyi szabályok szigorú betartásával, a HACCP minőségbiztosítási rendszer alkalmazásával gyártjuk a termékeinket.

A „Magyar Országos Szikvízkészítő Ipartestület” szakmai elnöke voltam.

A tisztséget négy választási cikluson kersztül töltöttem be.

Cégünk ötvözte a 180 éves SZIKVÍZ hagyományát a jelenlegi technológiával, hogy minőséget nyújtsunk az Önök számára. Szállítunk vendéglátóiparnak, szállodáknak, pub- oknak, rendezvényekre, konyháknak, borozóknak, élelmiszerüzleteknek, építőiparnak, nehéz és könnyűiparnak, cégeknek, irodáknak, viszonteladók és magánszemélyek részére rendszeresen. Több száz elégedett, ügyfelet szolgálunk ki nap mint nap rendszeresen.

 

Elmondhatjuk, hogy 2005 – ben cégünknek sikerült szakmai elismerést és megbecsülést szerezni, talán ennek is köszönhető, hogy a cégünk jogosult a „GARANTÁLTAN HAGYOMÁNYOS, ÉS KÜLÖNLEGES” állami védjegy használatára.

2009-ben bevezettünk egy új terméket Original Water néven. A 19 Literes ballonos, csendes, természetes, magas minőségű tiszta vizet a napjaink egészségügyi igénye alapján, táplálkozási szokásaink és a piachoz alkalmazkodva alkottuk meg.
Az új termékhez kapcsolódó szolgáltatásokat is biztosítunk /Pl.: gépbérlet, tisztítás, karbantartás stb./

2010-ben újabb állami védjegy használatára pályáztunk és nyertük el használati jogát, a HAGYOMÁNYOK – ÍZEK- RÉGIÓK (HÍR) néven futó magyar országos védjegynek.
Vállalkozásunkat továbbra is fejlesztjük a piac igényeinek és az előírásoknak megfelelően, hogy hűek legyünk jelmondatunkhoz;

„VIZÜNK AZ ÉLET, ÉLETÜNK A VÍZ”

Továbbra is készen állunk jelenlegi és új partnereink kiszolgálására.

Budapest.
Szabó István