Minőségpolitika

A Sz.I. Kft 1986 óta, közel 40 éve szolgáltatja, palackozza az életünk alapjául szolgáló, kiváló minőségű vizet.

Kiegészítő szolgáltatásokkal, vízadagoló automaták bérbeadásával, valamint a házhoz szállítással járó kényelemmel szeretnénk ügyfeleink elégedettséget elnyerni.

Célunk, hogy egészségesebb, környezetbarát életet teremtsünk otthon és a munkahelyen, megkönnyítve ügyfeleink számára, hogy kiváló minőségű vizet fogyasszanak.

A Sz.I. Kft fő irányelve és kiemelt célja az ügyfelek igényeinek folyamatos kiszolgálása, elégedettségének, bizalmának növelése, melyet termékeink, szolgáltatásaink magas minőségével érhetünk el.

A folyamatos kiváló minőség és élelmiszerbiztonság biztosításának érdekében a Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus) alapelvein, valamint hatékony HACCP (Hazard Analisys and Critical Control Point) rendszert működtetünk cégünk minden területén.

A Sz.I. Kft. modern technológiájával előállított és palackozott, saját belső ellenőrzéssel, illetve külső akkreditált laboratórium által folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű, optimális ásványanyag tartalmú vizet kínálunk a fogyasztóink részére.

Sokéves tapasztalatunkat a cégtulajdonos és munkatársaink elkötelezettsége is támogatja. Beszállítóink megbízható régi partnerek, akik garantálják a számunkra szállított anyagok magas minőségét és biztonságát.

Számunkra a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége. Gondos ellenőrzéssel, folyamatosan keressük az őszinte fogyasztói visszajelzéseket, ezek alapján optimalizálunk és javítjuk termékeinket és szolgáltatásainkat.

A víz a természet ajándéka, éppen ezért a küldetésünk középpontjában környezetünk védelme áll. Büszkék vagyunk rá, hogy minden termékünkhöz környezetbarát módon biztosítjuk az ivóvizet, ballonjainkat újra töltjük, ezzel jelentősen csökkentve bolygónk műanyag terhelését.

Az Sz.I. Kft nél az egészségügyi és élelmiszerbiztonsági minőségben nem kötünk kompromisszumot, még ha az másabb anyagi megterhelést vagy nagyobb fizikai ráfordítást is jelent számunkra.

Tudjuk, hogy termékeink egészségügyi biztonsága hatással van a fogyasztóink egészségére, az alkalmazott technológiák és a törvényi előírásoknak való megfelelésnek köszönhetően kizárjuk a termék kockázatokat, hogy hűek legyünk szlogenünkhöz:

 „Vizünk az élet, életünk a víz”