Miért fogyasszunk szikvizet?

Egy magyar találmány alapján, hazai vízből és itthon bányászott természetes szén-dioxidot használunk fel, mely ugyan kevéssé ismert, ám annál fontosabb természeti kincsünk.

Magyar vízből multifunkcionális víztisztítóval tisztított, vegyszermentes eljárásnak köszönhetően tartós fogyasztásra optimálisan beállított /ásványi anyag tartalma nem túl magas és nem is alacsony/ tiszta természetes vizet használunk földrajzi adottságainknak köszönhetően.
NEM tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot, segít fenntartani a szervezet optimális vízháztartását, a szén-dioxid elősegíti az emésztést, egészséges, és természetes, nem hizlal, mellékhatásoktól mentes, frissít és szomjat olt.

A zárt rendszerű palackozásnak köszönhetően a szén-dioxid tartalmát az utolsó cseppjéig megtartja, meggátolja a víz oxidációját, és a minőségromlását.

Az újratölthető palackoknak köszönhetően minden kiszerelés környezetbarát, nem szennyezzük a természetet a sok eldobott csomagolással, nem terheljük pénztárcánkat a szemétdíjjal és energiánkat a szelektív gyűjtéssel.

100%-ban MAGYAR + TERMÉSZETES + EGÉSZSÉGES + KÖRNYEZETBARÁT.